Når du har dine egne dyr er det ingen hemmelighet at dette krever en god del utstyr som skal kjøpes inn, og spørsmålet er ofte hvordan man gjør dette så billig som mulig. Svaret for de aller fleste vil være å gå online og bestille ting på nett. Dette er den aller beste metoden å gjøre det på, og hvis du i tillegg vet hvilke produkter det er du har behov for så gjør det jo saken enda enklere.

Det er ofte gode tilbud på nett og generelt sett lavere priser på de produktene man er ute etter, så her er det bare å være på utkikk etter de aller beste tilbudene. Når det gjelder betalingsmåte så er det aller smarteste å bruke kredittkort, og grunnen til det er at det trer i kraft et eget lovverk når du handler på kreditt. I tillegg får du en kvittering i etterkant som gjør at du kan kontrollere prisene du har betalt og om du faktisk har fått det du har betalt for.

Husk at det er banken som har bevisbyrden hvis du mener at du har blitt lurt av en nettbutikk, og dette er en meget god rettighet å ha på sin side. Utover dette så har jo slike kort en fin evne til å være tilstede når du trenger litt penger men kontoen er tom. Dette er en litt skummel tankegang å ha, men når men virkelig er i knipa og har blitt fri for penger så vil altså kredittkortet kunne berge deg når det er som verst økonomisk. Husk bare på å begrense bruken av slike kort til bestilling av varer på nett etc. og ikke til å øke forbruket – da gjør du deg selv en stor bjørnetjeneste!

Så vil du skal bestille billigst så gjør du det på nett, og hvis du i tillegg husker på å betale med kredittkort så sørger du for at handelen din er helt trygg!